Dé online training als startpunt voor elk merk

  • Altijd online te bereiken, waar en wanneer je maar wilt;
  • Negen hoofdstukken met video’s en een werkboek;
  • Heldere vragen en opdrachten;
  • In 8 weken te volgen en een half jaar toegang;
  • Een uur sparren met mij;
  • Het resultaat; jouw merkbelofte op papier;
  • Een investering waar je vele jaren plezier van hebt!

In april komt het online. We hebben nu een korting voor de earlybirds. Als je hem nu besteld krijg je de hele training plus een uur sparren met mij voor 595 euro, exclusief btw. De normale prijs is 795 euro, exclusief btw.

Dromen,

Als ondernemer hebben we ze allemaal. Als jouw droom is jouw missie te vervullen met impact, door zoveel mogelijk waarde toe te voegen in het leven van andere mensen, dan is deze training voor jou.

Impact maken en het verschil willen maken. En dat start bij de vraag; waarom? Waarvoor doen we het? Waarvoor springen we ons bed uit? Wie gaan we gelukkig maken? Ik heb deze tot nu toe live sessies de afgelopen negen jaren voor verschillende ondernemingen en stichtingen mogen doen. En het is altijd een eye-opener. Omdat het even niet alleen over het wat of het hoe gaat, maar vooral over de kern, het waarom. Nu wordt het online, wat betekent voor een veel breder publiek. Dit is de basis waar alle marketing en business keuzes omdraaien.

Startende ondernemingen, opschalende ondernemingen die nog meer impact willen maken. Stichtingen die een merk willen creëren, om zo nog meer impact te kunnen maken waarvoor ze streven. Marketeers die elke dag maar doen wat er van ze gevraagd wordt, maar het verschil willen maken.

We denken vaak dat een merk bouwen alleen iets is voor commerciële partijen, maar niks is minder waar. Iedereen die een missie heeft te vervullen, wil zijn of haar verhaal vertellen, want dan pas kun je mensen bereiken.

Vandaar ook de titel. Het startpunt van elk merk. Denk buiten een bedrijf of organisatie ook aan een werkgeversmerk, een (intern) project, een stichting of een zzper (personal branding).

Na deze investering in jezelf en jouw merk, kun je jaren vooruit en weet je precies waar jij of jouw organisatie voor staat. Ook werken aan je bedrijf in plaats van alleen maar erin? Ga dan nu aan de slag!