Samenwerkingen

Het allermooiste van Anceaux Marketing is dat we met elkaar kunnen werken aan een mooi resultaat. Samen doelen stellen, samen keihard werken en gezamenlijk succes behalen. Daarom bundelen we onze krachten met andere ondernemers en experts en geven we vorm aan innoverende, inspirerende en succesvolle samenwerkingen. Daarmee hebben we over en weer toegang tot complementaire kennis én nieuwe markten.

Word ook partner

Ben jij een echte expert op gebied van design / fotografie / tekst / projectmanagement / websitebouw/ video / interne communicatie? Sluit je aan en wordt ook partner!

Meet the owner

Op de homepagina heb je al wat kunnen lezen over de oprichter en eigenaar van Anceaux Marketing, Natalie Anceaux. Natalie richtte Anceaux Marketing in 2014 op en ging hiermee haar droom achterna. Ze gelooft erin dat marketing nog zoveel mooier kan en werkt daar dagelijks aan met klanten en samenwerkingspartners. We geven haar graag het woord.

Natalie: ‘Ik ben senior marketingspecialist en -strateeg, met bijna twintig ervaring binnen nationale en internationale bedrijven als Shell. Ik breng een no nonsense aanpak mee, naast duidelijkheid in de probleemstelling én oplossingen. Ik word gezien als een brainstormpartner, die op diplomatieke, enthousiaste wijze mensen met zich mee krijgt. Waarbij strategie en hands-on hand in hand samengaan.’

Partners

Door elkaars kwaliteiten zo optimaal mogelijk te benutten, kom je tot de mooiste resultaten. Weten waar je goed in bent en weten waar de ander nog beter in is. Door de jaren heen hebben we mooie leveranciers verzameld die aansluiten bij onze visie.

Jade van Soest

Als Creative Business student zie ik in veranderingen nieuwe kansen. Mijn doel is om met een frisse “outside of the box” mindset en veel creativiteit nieuwe (media)concepten te ontwikkelen om organisaties succesvoller te maken. Mijn eigenschappen: oplossingsgericht denken, flexibiliteit, visueel inzicht en creativiteit zorgen ervoor dat de organisatie succesvol wordt!
Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en wil graag leren. Ik vind het ontzettend interessant om met nieuwe processen aan de gang te gaan en het lijkt mij geweldig om met een team van verschillende stakeholders uit verschillende industrieën met een project aan de slag te gaan.
Als projectondersteuner help ik met het visueel maken van de marketingstrategieën en alle andere zaken die nodig zijn om het project succesvol af te ronden.

Sharindha Harhangi

Van traditionele secretaresse naar digitale alleskunner. Als Virtual Assistant sta ik ondernemers op afstand bij. Digitalisering heeft ervoor gezorgd dat we sneller moeten schakelen in deze veranderende maatschappij, continue op de hoogte moeten zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen en proactief onszelf hieraan moeten aanpassen. Met de komst van internet en de cloud, is het mogelijk geworden om samen virtueel in programma’s en documenten te werken. Kortom de traditionele secretaresse voor de koffie en typewerkzaamheden bestaat niet meer. Waar ik oprecht gelukkig van word? Administratie die op orde is!

Emma de Brabander

Management Economics and Consumer Studies studente aan de WUR. Ik vind het inspelen op de markt en de consument echt onwijs interessant. Hoe zorg je het beste dat jouw doelgroep zich aangesproken voelt? Hoe speel je er dan op in? En waar liggen  jouw kansen? Dat vind ik tof om uit te zoeken! Daarom ben ik ZZP’er geworden en werk ik met veel plezier in het vakgebied van Marketing. Binnen Anceaux Marketing ben ik werkzaam als projectondersteuner, stel ik campagnes op en maak ik content. Ik gebruik al mijn opgedane kennis om een frisse blik te werpen tegen de case!

DK-photography ~ Daphne Krijgsman 

Al meer dan 10 jaar freelance fotografe en gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en zakelijke portretten. Ik ga altijd tot het uiterste voor het perfecte plaatje, want dat is waar het om draait!
Iedereen moet zo goed mogelijk op de foto staan. Het is mijn kracht dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Ik ben heel open en benaderbaar, geef duidelijke aanwijzingen en creëer een ongedwongen sfeer met ruimte voor interactie.

K2 Marketing

Heb je een goede boodschap, maar is je bereik nog te laag? Wij helpen jou zoveel mogelijk potentiële klanten bereiken via LinkedIn, Social en e-Mail. Dit doen we via onze customer journeys: reeksen van interacties met klanten die afgestemd zijn op het behalen van jouw bedrijfsdoelen. Door middel van onze topklasse journeys en ons journey automation systeem (K2 MAC) organiseer je jouw klantdata, krijg je grip op het aankoopproces van jouw klanten, vind je de beste nieuwe medewerkers en verhoog je de klantwaarde van jouw klanten.

M-space

M-space is een ontwerpduo bestaande uit Maartje en Marek. Wij richten ons op het maken van meesterlijke smoelen. Denk aan logo’s, huisstijlen en de doorvoering daarvan op off- en online communicatiemiddelen. Met ons werk willen we laten zien waar jouw organisatie voor staat, zodat je niet alleen doet wat je zegt, maar ook laat zien wie je bent.

Starsounds Productions

Heb je een verhaal te vertellen? Een belangrijke boodschap te delen? Wij vertalen jouw ideeën in krachtig, belevend beeld. Starsound Productions is een full-service audio-visueel productiebedrijf waar van het concept tot het eindproduct producties worden ontwikkeld en gerealiseerd.

Studio Ravivo

Maak je veel gebruik van tekst, maar nog niet veel van beeld? Beeld zet de boodschap kracht bij en het is ook nog eens breed inzetbaar. Studio Ravivo maakt illustraties en animatiefilms en maakt daarmee moeilijke materie makkelijk.

Aansluiten bij team Anceaux?

Neem contact met ons op!

Wil je graag een lekker bakje koffie doen of heb je interesse in een samenwerking? Schroom niet en klik op die knop! Stuur gerust een berichtje.