Samenwerkingen

Het allermooiste van Anceaux Marketing is dat we met elkaar kunnen werken aan een mooi resultaat. Samen doelen stellen, samen keihard werken en gezamenlijk succes behalen. Daarom bundelen we onze krachten met andere ondernemers en experts en geven we vorm aan innoverende, inspirerende en succesvolle samenwerkingen. Daarmee hebben we over en weer toegang tot complementaire kennis én nieuwe markten.

Word ook partner

Ben jij een echte expert op gebied van design / fotografie / tekst / projectmanagement / websitebouw/ video / interne communicatie? Sluit je aan en wordt ook partner!

Meet the owner

Op de homepagina heb je al wat kunnen lezen over de oprichter en eigenaar van Anceaux Marketing, Natalie Anceaux. Natalie richtte Anceaux Marketing in 2014 op en ging hiermee haar droom achterna. Ze gelooft erin dat marketing nog zoveel mooier kan en werkt daar dagelijks aan met klanten en samenwerkingspartners. We geven haar graag het woord.

Natalie: ‘Ik ben senior marketingspecialist en -strateeg, met 14 jaar ervaring binnen nationale en internationale bedrijven als Shell. Ik breng een no nonsense aanpak mee, naast duidelijkheid in de probleemstelling én oplossingen. Ik word gezien als een brainstormpartner, die op diplomatieke, enthousiaste wijze mensen met zich mee krijgt. Waarbij strategie en hands-on hand in hand samengaan.’

Natalie Anceaux - Sandee

Natalie Anceaux - Sandee

Founder / Marketingstrateeg

Team Anceaux

Twee weten meer dan één. Als full-service marketingbureau willen we alle bedrijven en organisaties verder helpen, klein of groot. Daarom is er een vast team ontstaan met experts die samen aan het beste resultaat werken. Ontmoet de partners van Anceaux Marketing!

Cees Anceaux

Cees Anceaux

General Manager

Ik ben general manager van Anceaux Marketing, maar word ook wel gezien als ‘de vader van’. Ik adviseer Natalie bij complexe vraagstukken.

Professionaliteit | Integer | Samenwerking | Resultaat

Tamara Hofland

Tamara Hofland

Projectondersteuner

Ik zorg dat aan de achterkant alles goed verloopt, zodat Anceaux Marketing nog verder kan stijgen. Van interne zaken en vooronderzoek tot de marketing van ons eigen merk. Met een diploma en ervaring in Leisure Management ben ik gespecialiseerd in de vrijetijdssector!

Leisure | Belevenis | Positionering | Ondersteuning | Overzicht

Ilse Verbeek-Groeneveld

Ilse Verbeek-Groeneveld

Marketing-communicatie specialist

Ik ben een creatieve marketing-communicatie specialist met passie voor online.

Duizendpoot met een vlotte pen | Online marketing | Organisatorisch en communicatief sterk | Hands-on

Leveranciers

Door elkaars kwaliteiten zo optimaal mogelijk te benutten, kom je tot de mooiste resultaten. Weten waar je goed in bent en weten waar de ander nog beter in is. Door de jaren heen hebben we mooie leveranciers verzameld die aansluiten bij onze visie.

Exito Vertaalbureau

Exito Vertaaltbureau vertaalt, redigeert, corrigeert en schrijft teksten. Van Arabisch tot Zweeds, voor diverse branches, wij vertalen het. Met de inzet van een groot netwerk aan professionele, gespecialiseerde vertalers en native speakers worden bijna alle westerse talen en soms een stap erbuiten, bijvoorbeeld Chinees, vertaald.

M-space

M-space is een ontwerpduo bestaande uit Maartje en Marek. Wij richten ons op het maken van meesterlijke smoelen. Denk aan logo’s, huisstijlen en de doorvoering daarvan op off- en online communicatiemiddelen. Met ons werk willen we laten zien waar jouw organisatie voor staat, zodat je niet alleen doet wat je zegt, maar ook laat zien wie je bent.

Starsounds Productions

Heb je een verhaal te vertellen? Een belangrijke boodschap te delen? Wij vertalen jouw ideeën in krachtig, belevend beeld. Starsound Productions is een full-service audio-visueel productiebedrijf waar van het concept tot het eindproduct producties worden ontwikkeld en gerealiseerd.

Studio Ravivo

Maak je veel gebruik van tekst, maar nog niet veel van beeld? Beeld zet de boodschap kracht bij en het is ook nog eens breed inzetbaar. Studio Ravivo maakt illustraties en animatiefilms en maakt daarmee moeilijke materie makkelijk.

Aansluiten bij team Anceaux?

Neem contact met ons op!

Wil je graag een lekker bakje koffie met ons doen of heb je interesse in een samenwerking? Schroom niet en klik op die knop! Stuur ons gerust een berichtje.