Een nieuwe website!

In 2014 werd Anceaux Marketing geboren. Dat betekent dat het bedrijf dit jaar haar vierde levensjaar viert. En ja, alle clichés zijn waar, wat gaat de tijd hard en wat is het leuk om te doen! In die jaren is er een hoop gebeurd. We hebben een hoop wijsheid erbij gekregen van alle interessante projecten die we mochten doen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat we niet onze eigen zaken achter de schermen vergeten. Het ontwikkelproces om Anceaux Marketing naar een hoger level te brengen stopt nooit.
Bij die eerder genoemde wijsheid hoort ook het weten waar je wel en niet goed in bent. Voor de laatste categorie zoeken we steeds gespecialiseerde partijen op, die weten tenminste in één keer weten welk knopje ze moeten indrukken voordat ze alles al hebben aangeklikt.

Dit geldt ook voor een website bouwen. Soms is het tijd voor verandering. Zoals sommigen misschien ook wel eens in de stemming zijn om het huis anders in te delen, hadden wij ook zin om een nieuwe website te maken, of eerder gezegd laten maken (credits gaan naar Liliane Hommers van Webwisely). Dit met als doel het voor de bezoekers nog overzichtelijker te maken, zodat gelijk duidelijk is wie we zijn, wat we doen en waarom we dat doen.

Om de website leuk en persoonlijk te maken lieten we nieuwe foto’s maken. Want laten we eerlijk zijn, we worden allemaal wel een beetje ouder (inclusief een paar extra rimpels erbij, al geven we dat niet graag toe) dus de oude foto’s voldeden niet meer. Vandaar dat we gelijk een erg gezellige fotoshoot deden met fotograaf Daphne Krijgsman van DK Photography. Fun fact: het was midden in de winter. De temperatuur kwam niet hoger dan een paar graden boven nul, maar dat leverde wel weer hilarische momenten op.

Bovendien leek het ons handig als we ook een Engelse versie van de website hebben, zodat ook onze internationale klanten snappen waar we het over hebben. Daarom hebben we Hilde Mol-Lukkezen van Exito Vertaalbureau ingeschakeld om onze Nederlandse teksten te vertalen. Heb je dus internationale vrienden, partners, andere business mensen? Stuur dan gerust deze website door!

Moraal van het verhaal: alle betrokken partners bedankt! En we willen jou, bezoeker van onze website, uitnodigen om een rondje te doen op onze website. Laat ons weten wat je ervan vindt!