Brand Management

Dankzij het digitale tijdperk is een merkstrategie cruciaal geworden. Iedereen zoekt al online alles op over een merk, product of dienst. Wat is jouw merkbelofte?

Campagne Management

Effectieve en mooie campagnes op maat die echt de doelgroep bereiken en raken. Dit doen we op het hoogste niveau samen met ervaren professionals en specialisten.

Employer Branding

Van het versterken van het werkgeversimago tot het aanspreken en binnentrekken van talent in een uitdagende arbeidsmarkt. Daar helpen we graag bij!

Workshops

Het ontwikkelen en geven van onderscheidende en inspirerende workshops over onderwerpen die gelinkt zijn aan marketing en branding, dat vinden wij te leuk.

Even voorstellen

Natalie Anceaux, trotse eigenaresse van Anceaux Marketing en marketing strateeg. Met bijna twintig jaar ervaring binnen nationale en internationale bedrijven, waaronder Shell, weet ze als geen ander hoe het is om merken, producten of diensten op een vernieuwende manier te vermarkten. In 2014 ging Natalie haar droom achterna en lanceerde ze haar eigen merk als zelfstandig ondernemer. Sindsdien helpt ze met Anceaux Marketing anderen bij het zoeken, vinden én lanceren van hun merk(belofte). Hierbij omringt Natalie zich met een fijn team van experts, bestaande uit zowel leveranciers als partners die allemaal voor hetzelfde doel gaan: marketing nog mooier maken. Meer informatie over de partners van Anceaux Marketing is te vinden op de pagina Partners.

17,4 miljoen

Nederlanders

8,9 miljoen

werkenden

2,0 miljoen

ondernemingen

1 uniek merk

zoals jij

Over Anceaux Marketing

Wat klanten vertellen

“Het is fijn om een externe partij erbij te hebben, want vreemde ogen dwingen. Anceaux Marketing is een onafhankelijk en professioneel bureau. Daarbij laat Natalie mensen in hun waarde, maar met haar vaardigheden weet ze het project wel de goede kant op te trekken. Ze is duidelijk en oprecht. Anceaux Marketing weet de juiste informatie uit mensen te halen om tot de kern te komen.”

 

“Door Natalie haar inzet kwamen mijn vacatures en campagnes meer onder de aandacht van de juiste engineers. Bovendien heeft Natalie een prachtig Event georganiseerd voor de NAM om nationale en internationale technische professionals te interesseren voor een carriere bij de NAM: NAM High-Tech Event 2014.”

“Anceaux Marketing stuurde het proces aan en we hebben uiteindelijk samen het hele concept geschreven voor het beeld. Daarnaast verliep het contact met Natalie goed. Ze is direct, duidelijk, creatief en to-the-point. Ik ben heel blij met de animatie die we hebben neergezet.”

“Natalie heeft ons geholpen om de brug te slaan van merk naar communicatie in de praktijk. Ze was snel up-to-speed en wist samen met het team een goed resultaat te realiseren. Haar inzet heeft geresulteerd in een fundament waarop wij zelf kunnen door bouwen.”

“We liepen na de brainstormsessie met een goed gevoel naar buiten. Later werden we nog meer verrast door het verslag. Natalie en Tamara hebben uit de brainstorm de kern weten te halen en het ons op een presenteerblaadje aangeboden. De merkbelofte geeft zoveel kapstokken voor de rest van de beslissingen. Heel fijn! We hebben het proces als heel prettig ervaren. Alles klopte, Anceaux Marketing raakt de juiste snaar.”

‘I worked with Natalie during my Shell time and she showed the exceptional talent of taking an organizations’ DNA and selling it back to the world with real personal stories, campaigns and out of the box approaches. Not only we became the best employer in several rankings in those years I worked with Natalie but we also hired exceptional Talent, very diverse and for difficult to find niches. In fact her marketing approach made a significant positive different to our success. On top of this Natalie is highly practical, clever, makes connections with everyone and passionate about her work. I highly recommend her for marketing roles with a challenge, as I know Natalie loves challenges.’

“Met haar tomeloze energie en enthousiasme en met oprechte aandacht voor mensen weet Natalie verbinding te maken en mensen echt te raken. Met soms verrassende keuzes in verpakking en kanalen is ze in staat een weinig sexy onderwerp als ERP in de schijnwerpers te zetten, naar de mensen toe te brengen en betrokkenheid te creëren. Aanstekelijk, persoonlijk, energiek. Ik zie uit naar de volgende samenwerking!”

Met veel spirit en verstand van zaken heeft Natalie Someone verder geholpen om nog succesvoller te zijn. Met een heel concreet doel gaat Natalie resultaatgericht aan de slag op basis van een gedegen en helder plan. Zorgt voor draagvlak middels de juiste argumenten bij stakeholders en middels inspiratie en communicatie binnen het team. Natalie is een aanwinst voor elk bedrijf dat stappen wil maken op Marketing & Communicatie. Als ik of één van mijn opdrachtgevers weer eenzelfde opdracht hebben, twijfel ik geen moment om Natalie te bellen om te checken of zij beschikbaar is. She rocks and get the job done!”

“Natalie heeft als marketing en communicatie manager het Nationaal Schoolontbijt op een zeer creatieve, eigentijdse en professionele manier door het zeer uitdagende Corona jaar geloodst. Met haar aanstekelijke enthousiasme en oplossingsgericht houding wist ze elke Corona beperking om te zetten in een kans. Samenwerken met dit marketing talent is elke dag één groot feest!”

Iedereen kan een Merkheld zijn!

Merk gedreven organisaties zijn succesvoller en daarmee winstgevender dan anderen. Zeker in dit digitale tijdperk waar iedereen gezien en gehoord kan worden, kan iedereen een ambassadeur zijn. Marketing & communicatie is allang niet meer van marketing & communicatie alleen. Het uitdragen van een merk is van ons allemaal geworden. Denk bijvoorbeeld aan het volgende; we hebben allemaal databases tot onze beschikking, denk alleen al aan LinkedIn. De sleutel tot succes daarbinnen ligt in het waarmaken wat je belooft. Je woorden mogen passen bij waar je organisatie voor staat en de cultuur die er heerst. Alleen dan creëer je ambassadeurschap. Vanuit deze filosofie organiseren we brainstorms, workshops & trainingen om interne en externe ambassadeurs aan je te binden. Want iedereen kan een Merkheld zijn.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Vertel jouw verhaal met een video

Bijna twee jaar geleden stapte ik het werkende marketing…

Ondernemen gaat vaak om wat je NIET doet – persoonlijke blog.

Afgelopen jaar was mijn meest succesvolle jaar in ondernemen,…

Hoe bouw je een succesvolle internationale campagne?

Op dit moment bedienen we een klant met een internationaal…

Zeven jaar ondernemer – ups en downs

In november is het zover. Dan ben ik officieel 7 jaar als ondernemer…

Schaars talent in de arbeidsmarkt benader je anders!

Als je werknemers zoekt in een schaarse arbeidsmarkt, heb je…